GALERIA CONTRAST, “Connexions”

“Una vintena d’obres molt diverses i tres instal·lacions componen l’exposició Connexions, que ens endinsen en l’univers pictòric i poètic de l’artista. Escultures i objectes realitzats amb llibres antics, objectes del món rural i de la natura, com ara trossos de fusta, ferro i còdols. Teles i papers fets a mà pintats amb acrílic i tinta inundats de poesia. La natura, la música i la paraula escrita són passió i font d’inspiració de Núria Rossell i en cadascuna de les peces trobem rastres de totes aquestes eines amb què comunica i ens fa sentir, reflexionar i connectar amb ella i amb el seu art, amb el color i la natura, amb la paraula i la seva musicalitat”.

Galeria Contrast

Consell de Cent, 281 (Barcelona). Des del 18 de desembre de 2021 fins a 12 de febrer de 2022.

Cliqueu aquí per veure el vídeo de presentació (vídeo: Marta Ribes @pademico/música: Laia Llach @laiallachpou).

“Còdols”, instal·lació de 40 pedres gravades, de Núria Rossell. (Foto: Marta Ribes, @pademico)
Inauguració de l’exposició “Connexions”, de Núria Rossell, a la Galeria Contrast de Barcelona. (Foto: Marta Ribes @pademico)
Muntatge de la instal·lació feta amb fang i llibres vells.
Escultures fetes amb cèrcols de ferro antics, de Núria Rossell. (Foto: Marta Ribes @pademico)