ARTS PLÀSTIQUES A SANT CELONI, ARA

“Ens hem de felicitar tots plegats, entre tots hem aconseguit que a la mostra hi participin 20 artistes plàstics de Sant Celoni, està molt i molt bé! L’exposició es manté, però no es podrà fer inauguració ni cap tipus d’acte col·lectiu en la durada de la mostra. Les mesures restrictives anti-Covid-19 ho prohibeixen. Per tant, l’exposició s’obrirà el dissabte, dia 7, de 5h a 8h i seguirà amb l’horari normal de les exposicions. Haurem de deixar la trobada entre tots per més endavant, quan el ditxós coronavirus ens deixi una mica en pau! L’exposició estarà oberta fins al 17 de gener de 2021. Es podrà visitar els dijous, divendres i dissabtes de 5h a 8 h del vespre. Diumenges i festius, de 2/4 de 12 a 2/4 de 2 del migdia i de 5h a 8h del vespre. Els dies de Nadal i Cap d’Any l’exposició estarà tancada. Moltes felicitats i gràcies a totes i a tots en nom del regidor de Cultura, Jordi Clopés.” (Josep M. Abril López, tècnic de Cultura, Ajuntament de San Celoni).