EL DUBTE DEL TÍTOL, de Núria Rossell, al Reial Cercle Artístic de Barcelona

Del 4 fins al 29 de juliol de 2019, en el marc de l’exposició Guinovart com a inspiració, al Reial Cercle Artístic de Barcelona, podeu veure les obres que van participar en el III Certamen Miró&Art. 

“El III Certamen Miró&Art va comptar amb la participació de 32 artistes vinculats a les galeries d’art del Gremi de Galeries d’Art de Catalunya (GGAC), els quals van presentar un total de 39 obres inspirades en l’univers creatiu del gran pintor Josep Guinovart i sota diferents formats: pintura, fotografia, gràfica i digital. Gràcies a l’aposta pel mecenatge cultural de l’empresa Vermuts Miró, l’obra guanyadora, ‘El dubte del títol’ de Núria Rossell -artista que treballa sota l’aixopluc d’AB Galeria d’Art-, il·lustra l’ampolla del Vermut Gran Reserva de l’any 2019, que també podreu veure a l’exposció.” (GGAC)

               http://www.galeriescatalunya.com/story.php?id=N154

“Coincidint amb la celebració de l’Any Guinovart (Josep Guinovart 1927-2007), el Gremi de Galeries d’Art de Catalunya, en col·laboració amb Vermuts Miró, ha volgut dedicar la III edició del Certamen Miró&Art a aquest gran artista català. La guanyadora ha estat ‘El dubte del títol’ de Núria Rossell, d’AB Galeria d’Art”. (Meritxell Torra Junyent, presidenta del jurat)

              Podeu descarregar el catàleg de l’exposició aquí.