ESTIMADA LLIBERTAT, Presentació del llibre d’artista a la sala Bernat Martorell de Sant Celoni

Núria Rossell presenta l’1 de setembre el seu darrer projecte artístic, Estimada llibertat, a la sala Bernat Martorell de Can Ramis, a 2/4 de 7 de la tarda. Es tracta d’un llibre amb textos de diversos poetes i personalitats, tant clàssics com actuals, que parlen sobre la llibertat des de diferents vessants i experiències, com ara Cesk Freixas, Judit Nedderman, Lluís Llach, Arnau Tordera, Núria Cadenas, Jordi Cuixart, Txell Bonet, Joan Maragall, Joana Raspall, Manuel de Pedrolo, Vicent Andrés Estellés, Ovidi Montllor o Miquel Martí i Pol. A partir dels textos, l’artista ha creat la seva particular interpretació plàstica, de forma que finalment l’obra és alhora una experiència intel·lectual i un gaudi estètic, i interpel·la el lector sobre el convuls moment actual.

L’acte, organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Sant Celoni i l’editorial UnNouAire, compta amb la col·laboració de l’Assemblea Territorial de Sant Celoni (ANC) i Òmnium Cultural del Baix Montseny.

Participen en l’acte, Núria Dardinyà (soprano), Mireia González (contrabaix), Laia Llach (veu i guitarra) i les rapsodes Maria Marsol i Elena Novell.