JOURNÉE DE L’ESTAMPE CONTEMPORAINE, París 2019

Els dies 10 i 11 de juny de 2019, he participat a les Journée de l’Estampe Contemporaine que van tenir lloc a la Plaça de  Saint Sulpice a París. Es tracta d’una cita anual d’artistes i tallers de gravadors, un saló amb més de 100 estands i uns 300 artistes. Hi he presentat A Flor de Pell (À Fleur de Peau), una sèrie de gravats sobre còdols. També hi he mostrat el nou projecte Estimada Llibertat, una edició limitada del meu darrer llibre d’artista, editat per UnNouAire (www.unnouaire.cat). He compartit espai amb els artistes Frederic Girós (www.xilofera.blogspot.com) i Maria Pujol (www.maneranegra.com). Les nostres obres han tingut una molt bona acollida entre els visitants i els artistes de la fira.

À Fleur de Peau, de Núria Rossell. Muntatge de l’estand.
Muntatge de les obres a la pared de l’estand.
Mots, de Núria Rossell. Llibres d’artista.
Presentació a la fira de París del llibre d’artista de Núria Rossell, Estimada Llibertat, editat per UnNouAire.
Journée de l’Estampe Contemporaine de París. Stand 609. Frederic Girós, Maria Pujol i Núria Rossell.