JOURNÉE DE L’ESTAMPE CONTEMPORAINE, París 2020

“Le bleu est une tonalité, un climat, une résonance spéciale de l’air. L’art est bleu, dit Victor Hugo. Bleu est la couleur de la musique, du le mot. Est la couleur du regard, du dedans de l’âme et de la pensée. Le bleu est né dans la mer pour nous inonder. Il y a toujours une tonalité de bleu pour qui le veut.” Núria Rossell

Un any més, malgrat les condicions adverses provocades per la COVID-19, l’organització de La Journée de l’Estampe Contemporaine a París pren la determinació de seguir amb la Foire Saint-Sulpice 2020. Enguany, però, té lloc el mes d’octubre, en lloc del juny. Hi presento la sèrie “Je suis bleu”, amb llibres d’artista i pedres gravades. La bona acollida de l’estand i de les obres ens esperona a seguir treballant. Amb el mateix col·lectiu que l’any passat, enguany com a Galeria Barcelona, comparteixo estand amb Frederic Girós, del taller de xilografies Xilofera, i amb Maria Pujol, del taller de gravat Manera Negra.

Journée de l’Estampe Contemporaine / Stand 609 / Place Saint-Sulpice, París

 

Núria Rossell, galet, Je suis bleu, París, 2020.
Núria Rossell, galet, Je suis bleu, París, 2020.
Núria Rossell, livre d’artiste avec galet, París, 2020.
Núria Rossell, Je suis bleu, livre d’artiste avec 10 oeuvres et poèmes, París, 2020.
Núria Rossell, postale de l’intérieur du livre d’artiste Je suis bleu, París, 2020.
Núria Rossell, postale de l’intérieur du livre d’artiste Je suis bleu (derrière avec poème), París, 2020.
La Journée de l’Estampe Contemporaine à la foire de Saint Sulpice, París 2020.
La Journée de l’Estampe Contemporaine à la foire de Saint Sulpice, París 2020.
La Journée de l’Estampe Contemporaine à la Foire de Saint Sulpice, París 2020, stand 609.
La Journée de l’Estampe Contemporaine à la Foire de Saint Sulpice, París 2020, stand 609.