LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS

 

Núria Rossell, Llibertat presos polítics. El Punt Avui, 14 de juliol de 2018.

El dissabte, 14 de juliol de 2018 el diari El Punt Avui va publicar l’obra Llibertat presos polítics de l’artista Núria Rossell que reivindica la llibertat per a Jordi Cuixart i Jordi Sánchez i per als membres del govern i del Parlament de Catalunya Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Turull, Raül Romeva, Dolors Bassa, Josep Rull i Carme Forcadell, empresonats injustament.

Arran de la publicació, se n’ha editat una sèrie de 10 exemplars numerats i signats per l’artista, realitzats amb la tècnica de reproducció Giclée sobre paper Hahnemühle GPR Photo Rag de 308g/m2, 100% cotó, blanc mat, de 53×40 cm. La venda dels exemplars està destinada a la caixa de solidaritat.

Núria Rossell, Llibertat presos polítics. Edició de 10 exemplars numerats i signats per l’artista.

Aquest mateix dia, vam ser a la manifestació de Barcelona per l’alliberament dels presos polítics: US VOLEM A CASA!

Manifestació per l’alliberament dels presos polítics. Barcelona, 14 de juliol de 2018.