SUBJECTIVE REALITY (Shanghai, Xina)

Shanghai acull del 27 de maig al 17 de juliol de 2016 l’exposició Subjective Reality amb obra de 18 artistes xinesos i europeus en dos espais expositius: la Forbidden City Gallery i el Sheshan MOCA. Una visió personal sobre l’art contemporani.

 Alguns dels artistes que exposen a la Forbidden City Gallery, Shanghai, juntament amb el galerista.
Sheshan MOCA. Museu d’Art Contemporani al districte de Sheshan, a la ciutat de Shanghai.
Tanca publicitària de l’exposició Subjective Reality a la carretera que duu al Sheshan MOCA (Shanghai, Xina).
Projecció d’imatges de l’exposició Subjective Reality al hall del museu.
Un moment de la inauguració de l’exposició Subjective Reality al Sheshan MOCA de Shanghai.
 Muntatge de l’exposició Subjective Reality al Sheshan MOCA (Shanghai, Xina).

Shanghai és la ciutat més poblada del món i la més cosmopolita de Xina, però també una ciutat de contrastos. Entremig dels gratacels més impressionants del món i just davant de l’Artlem Art Center, on hi ha la Forbidden City Gallery, s’alça el temple budista Jingan. És el més antic de la ciutat, un oasi de calma en una de principals avingudes comercials, la Nanjing West Road, potser per això Jingan significa el temple de la serenitat.

 Temple budista de Jingan, al centre de Shanghai.

La Forbidden City Gallery, al centre de Shanghai, acull una petita mostra de les obres que 18 artistes xinesos i europeus exposen a Shanghai. La resta de les obres de gran format s’exposen al Sheshan Moca. Phina Su, directora artística de la galeria explica quin és l’objectiu d’aquest gran projecte: “Es tracta d’una exposició on hi ha una mirada subjectiva de cada artista, per a expressar diferents visions del món.” 

 Forbidden City Gallery, Shanghai.
 Alguns dels artistes que exposen a la Forbidden City Gallery, Shanghai, juntament amb el galerista.