ARTS LIBRIS (Barcelona)

ArtsLibris, la Fira internacional de l’edició contemporània de Barcelona, transforma l’Arts Santa Mònica en una geografia de llibres que són art. Al voltant de 100 expositors, entre galeries d’art i fotografia, editors de llibres d’artista i fotollibres, editorials experimentals, llibreries especialitzades i escoles d’art i disseny s’apleguen en aquest collage únic, integrador, creatiu, innovador i amb repercussió internacional. Enguany celebra la cinquena edició i em fa molt feliç poder dir que he estat present en totes les edicions d’ArtsLibris gràcies a les galeries: Fundació Setba (www.fundaciosetba.org)Entinta, edicions d’art (www.entinta.net) i Urban Gallery (www.urbangallery.com). Perquè Artslibris és, per damunt de tot, un esdeveniment cultural caracteritzat per la innovació i l’excel·lència. I es consolida, any rere any, com una de les trobades més importants per als amants del llibre d’art, fotografia i disseny d’arreu d’Europa.
 
ArtsLibris, fira de llibres d’artista a Arts Santa Mònica, Barcelona.