Estimada Llibertat,

“Una carta que interpel·la la llibertat

des de diferents angles i òptiques.”

 

Un NouAire

L’obra gràfica i el text són els dos instruments que fa servir l’artista per plasmar el moment convuls en què es troba la societat dels nostres dies. Una conjunció artística on diverses expressions escrites s’avenen amb 41 obres plàstiques, que naveguen entre colors bruts, aiguades i jocs tipogràfics. Un clam coral per la llibertat amb textos de 29 autors catalans, tant clàssics com actuals.

(llibre d’artista, edició bibliòfil)

Un NouAire, promotora de cultura catalana ha editat el llibre d’artista ESTIMADA LLIBERTAT, de Núria Rossell. El llibre es presenta en dues versions: una edició bibliòfil i una edició limitada. Ambdues van acompanyades d’obra signada per l’artista.

“M’agrada experimentar, jugar amb els materials, aprendre dels errors. Quan em poso a pintar és perquè tinc molt clar de què vull parlar. Com el llenguatge escrit del novel·lista: si no tinc discurs, no tinc res a dir. Però quan tinc aquest fil conductor em deixo anar fins al punt que puc arribar a oblidar-lo. Com si tot fluís, com si el pinzell ja fos autònom.” (Núria Rossell)

 
Doble pàgina interior del llibre d’artista Estimada Llibertat, de Núria Rossell.
Doble pàgina interior del llibre d’artista Estimada Llibertat, de Núria Rossell i poema de Maria Mercè Marçal.
Doble pàgina interior del llibre d’artista Estimada Llibertat, de Núria Rossell i poema de Joan Brossa.
Doble pàgina interior del llibre d’artista Estimada Llibertat, de Núria Rossell i fragment d’una cançó de Judit Neddermann.
Doble pàgina interior del llibre d’artista Estimada Llibertat, de Núria Rossell i poema d’Àngel Guimerà.