TRANSFORMACIONS

“Transformació com a recurs ètic i estètic. Aquesta revista Transformacions és una excusa perfecta per convidar amics i companys artistes: dibuixants, ceramistes, escultors, pintors, dibuixants de còmic, etc. per portar cadascun al seu terreny el tema de la metamorfosi, d’alguna cosa a alguna altra cosa que per a ells els signifiqui important. D’una manera lúdica, o vital si es vol. És com un joc. Tothom hi té alguna cosa a dir. La vida mateixa i l’univers són canviants. Ell mateix es transforma, i nosaltres també hi aportem el nostre gra de sorra.”
(Xavi Plana)
 
Transformacions és un projecte editorial del dissenyador i artista Xavi Plana, que vol fer sortir l’art dels seus espais habituals. Aquesta publicació pretén explorar noves pràctiques artístiques i nous espais on compartir el procés creatiu.